UPIS NA MASTER STUDIJE 2021/2022
Vesti

Institut za umetničku igru raspisuje prijemne ispite/audiciju za Master studije plesnog performansa – IUI Transition Dance kompanija za 2021/22. akademsku godinu.

Prijave za Master studije plesnog performansa – IUI Transition Dance Company su otvorene od 05.07.2021. do 10.09.2021. godine.

Svi zainteresovani kandidati za Master studije mogu da dobiju informacije o upisu uz prethodno zakazivanje institutzaumetnickuigru@gmail.com, putem i-mejla prijave@iui.rs i putem telefona 011 41 40 421.

Prijemni ispit/audicija održaće se 14. septembra 2021. godine u 11h u novoj sali.

 

Šta mi je potrebno da bih se prijavio/la?

  • Da uz prijavu priložite dokaz o stečenih minimum 180 ECTS bodova (trogodišnje ili četvorogodišnje akreditovane studije);
  • Položite audiciju;
  • Pokažete radno poznavanje Engleskog jezika (konverzacija).

 

IUI Transitions Dance Company je plesna kompanija nastala u okviru Instituta za umetničku igru namenjena pojedincima s visokoškolskim obrazovanjem iz umetnosti koji poseduju najmanje 180 ECTS bodova.

IUI Transitions Dance Company istovremeno se bavi obrazovanjem i eksperimentisanjem radi pronalaženja novih oblika koreografskog i igračkog vokabulara, i načina izražavanja misli koje koreograf kao zadatak stavlja pred igrače.

Rezultat takvog načina rada treba da bude pronalaženje neočekivanih, podsticajnih izazova pri radu na novom delu, koje će biti dostupno širokom auditorijumu.

Kompanija će okupiti najzanimljivije mlade koreografe i igrače da bi stvarali originalna dela, ili preuzimali najinteresantnija dela respektabilnih koreografa ili igrača s domaće i svetske scene.

 

Institut za umetničku igru raspisuje prijemne ispite za Master studije Umetnička igra 2021/22. za odseke pedagogija i koreografija.

Prijave za upis su otvorene od 05.07.2021. do 10.09.2021. godine.

Prijemni ispit za upis na Master studije Umetnička igra – pedagogija (klasičan balet i savremena igra) i koreografija održaće se 13. septembra 2021. godine u 15h.

 

Kandidati polažu prijemni ispit, koji se sastoji od analize portfolija umetničkih i stručnih radova kandidata kao i razgovora sa Komisijom, kao i provera znanja Engleskog jezika.


Svi zainteresovani kandidati za Master studije mogu da dobiju informacije o upisu:

Kandidati zainteresovani za master studije takođe mogu da obave razgovor sa profesorima. Razgovori sa profesorima se zakazuju preko i-mejla institutzaumetnickuigru@gmail.com

Uverenje o akreditaciji studijskog progama – Umetnička igra za master studije možete videti ovde.

Šta mi je potrebno da bih se prijavio/la?

  • Da uz prijavu priložite dokaz o stečenih minimum 180 ECTS bodova (trogodišnje ili četvorogodišnje akreditovane studije);
  • Položite prijemni ispit;
  • Pokažete radno poznavanje Engleskog jezika (konverzacija).

ZA VIŠE INFORMACIJA POGLEDAJTE OVDE